Sam Moradi

Sam Moradi

Konsult – Teknik

Sam Moradi är anställd på ArkivIT som systemutvecklare och IT-konsult. Sam är en senior Java-utvecklare med 15 års erfarenhet och är utbildad civilingenjör inom datateknik. Sam har erfarenhet av arbete med stora och komplexa systemmiljöer, bl.a. från Skatteverket, Försäkringskassan, Swedbank och Telenor, också lotterisystem på Genera Networks.

God erfarenhet av teknologier som J2SE (olika versioner upp till 8), J2EE (upp till 7), Spring, EJB 3, RMI, JPA, REST, Struts2, Java EL, JSF, JSP, Bootstrap, JavaScript och baskunskaper i node.js. Sam har erfarenhet av olika applikationsservrar som JBoss/Wildfly, Oracle Weblogic och IBM WebSphere och databaser som Oracle 12, MS SQL Server, PostgreSQL, MySQL och IBM DB2. God erfarenhet av effektiva utvecklingsplattformar och arbete med moderna verktyg som IntelliJ, Jenkins och Git. Arbete med TDD och verktyg som JUnit och Selenium.

Sam är en öppen person som gärna delar med av sin glädje och sina kunskaper. Sam har en god pedagogisk förmåga och på sin fritid har han under flera år på volontärbasis varit kunskapsstöd för gymnasiestudenter inom naturvetenskap och matematik.

Jobbar du redan på ArkivIT?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@arkivit.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor