Anne Lindelöf är utbildad notariemeriterad jurist med en anställning som konsult inom dataskydd och informationssäkerhet på ArkivIT. Hon har arbetat som föredragande i domstol och har en lång erfarenhet som verksjurist inom offentlig sektor. Som verksjurist har hon arbetat med traditionella verksjuridiska frågor som bland annat förvaltningsrätt, offentlighet och sekretess samt personuppgiftshantering. Sedan 2015 har hon till största delen arbetat med frågor om dataskydd/integritet samt digitalisering. Hon har medverkat och gett stöd i utvecklingsprojekt, informationsklassningar samt riskanalyser. Hon kommer närmast från Kronofogdemyndigheten där hon har haft rollen som dataskyddsombud.

Lösningsorienterad, ansvarstagande och integritet är Annes ledord. Som person är hon noggrann och prestigelös och hennes motto är att se till att uppfylla kundens förväntningar och behov.

Vid sidan av konsultrollen på ArkivIT vistas hon gärna i Grekland och under sommaren tar hon gärna en tur i Mälaren med familjens båt.

Jobbar du redan på ArkivIT?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@arkivit.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor